Săptămâna modei la Milano

Surorile Hadid cuceresc lumea!

Frumoasa Gigi Hadid împreună cu sora ei Bella Hadid au făcut senzație la ultima prezentare a designerul  Tommy Hilfiger. Multe bloggerițe din România au participat la aceasta prezentare, unde au purtat ținute exclusiv semnate de designer, Alina Ceușan împreuna cu Carmen Grebenișan la înălțime așa cum ne-au obișnuit . S-au prezentat spectaculos la aceasta prezentare și ne-au încântat cu atitudinea lor de dive desăvârșite.

Show-ul a avut ca tema de ansamblu Formula 1, o prezentare plină de energie, a fost aleasa aceasta tema deoarece celebrul designer este pasionat de sporturi extreme mai ales de motoare. Totul a avut loc la Milano Congressi.

Gigi Hadid impreuna cu sora ei au plecat direct spre Paris imediat după show, unde vor prezenta pentru alte case de moda renumite in toată lumea. Este o certitudine ca acestea au un succes desăvârșit. Sunt doua topmodele , de care sunt sigura ca mama lor, Yolanda Hadid este extrem de mândră că i-au urmat pașii ambele creând doua cariere de succes ca model.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*