Singurătatea

Câteva lucruri pe care poți sa le faci fiind singur/ă !

Desigur, nu este ușor sa trăiești singur/ă. Însă poate fi o perioada a vieții tale în care sa te descoperi pe tine în liniște. Este un moment oportun în care te poți analiza și poți face transformări majore în viața ta. Cum ar fi?

• Poți sa pui în aplicare tot ce ți-ai propus însă nu ai reușit de la atâta îndrăgosteală și dezechilibru emoțional .

• Poți să călătorești împreuna cu familia și să le acorzi mai mult timp, deoarece datorită lor exiști, iar timpul petrecut cu părinții tăi este într-adevăr cel mai prețios din lume. Desigur, acum o sa îmi spune-ți că puteți face aceasta și fiind intr-o relație însă din proprie experiență vă spun, timpul cu părinții este mult diminuat atunci când cineva ne ocupa sufletul și aproape toate gândurile ..haha amuzant, însă așa e .

• Poți sa te ocupi mai mult de sănătatea ta. Să fii mult mai atent/ă cât sport faci sau poate chiar și cât de multă apă bei într-o zi.

• Singur/ă poți să îți dai seama ce ai de făcut pe toate planurile desigur și într-o relație, însă îndragosteala o sa ocupe mult spațiu in ființa ta pentru o vreme, mai ales dacă relația este la început.

• În singurătate realizezi că singur ai venit și tot așa vei pleca la un moment dat și că doar tu răspunzi pentru toate intențiile, gândurile, acțiunile și cuvintele tale de-a lungul timpului.

În concluzie, propun să nu mai privim cu atâta tristețe momentele in care suntem lăsați singuri pentru o vreme și să ne bucurăm . Bucură-te e momentul să fii tu cu tine și să crești .

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*