G Eazy și iubita lui Halsey

Iubirea lor, fără secrete !

Este evident faptul ca G Eazy impreuna cu iubita lui Halsey formează cuplul anului 2017, se iubesc fără sa își ascundă nimic de public, iubirea lor este fără limite și bariere cum ar fi ideea ca sunt persoane publice și asta e de admirat, ținând cont ca majoritatea cuplurilor de la Hollywood sunt extrem de formale in public. Sunt doi artiști de succes, tineri și creativi împreună.

Recent, in Decembrie au lansat o piesa Him& I, care a atins un succes extraordinar in toată lumea. In această piesă cei doi artiști ce deja formau un cuplu și in viața reală, pun pe foaie lucrurile pe care le simt unul față de celălalt, videoclipul este filmat in New York într-un cadru obișnuit, aceștia ecranizând momentele lor de tandrețe sau chiar modul lor obișnuit de a-și petrece timpul împreună, se iubesc frumos și se pare ca aceasta iubire le-a adus un succes mondial.

G Eazy declară că nu este ușor să muncești cu femeia pe care o iubești, însă totodată este minunat să o aibă aproape și să primească necondiționat susținerea ei. Artista de cele mai multe ori participa la concertele lui, in primele rânduri și îl filmează pe iubitul ei de fiecare data, in mod cert aceștia se iubesc enorm, așa da !

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*