Câteva lucruri despre libertatea masculina

De ce vor bărbații libertate!

Pai lucrurile sunt simple. In primul rând vor asta pentru că așa s-au născut, natura bărbatului este de a fi vânător, atunci când el devine pradă fuge. Și acum vine întrebarea când acesta devine pradă?

Barbatul devine așa in momentul in care femeia se agață de el. De ce femeia se agață de el? E simplu. Femeia face asta pentru că are o nevoie continuă de siguranță și iubire. Bărbatul în general fuge de a oferi aceste doua aspecte atât de importante pentru noi. Și acum vine întrebarea cum doua ființe atât de diferit construite sunt menite să lege relații de tot felul, însă noi aici evident vorbim despre cele de iubire. Este într-adevăr extraordinar de greu  însă lucrurile acestea se petrec zilnic, unii oameni pleacă alții vin și tot așa este un ciclu continuu și neîntrerupt. Nu exista un mod in care sa explicam abordarea oamenilor din viața noastră in mod special modul in care bărbații vor să își trăiască viața, departe de agitația femeii și toate “pretențiile” ei, însă tot ce știu sigur este că  dacă ne relaxăm lucrurile vor curge de la sine reciproc.

Barbatul are astfel de nevoi cum ar fi să își bea cafeaua singuri in liniște, sa audă liniștea in casă sau sa le oferi liniște in orice context și oricum, liniștea este peștera de care ei au nevoie ca să se refacă sa poată să facă față la tot ce li se cer zilnic in diferite situații și contexte. Oferă asta și cu siguranță vei fi surprinsă de atitudinea lui! Însă voi reveni cu alte aspecte in ceea ce privește libertatea bărbatului curând.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*