Săptămâna modei la Paris!

Tendințele anului 2018, pentru marile case de moda!

Anul acesta, moda anilor 80 revine în tendințe cu rochiile și bluzele cu umeri foarte mari. După cum vedem la toate brandurile fie ele de duzină, fie casele de moda. Imprimeurile inspirate din benzile desenate, denim-ul, penele ce au fost readuse la Paris de Nina Ricci și Saint Laurent, totodată  a fost adus pe podium stilul biker de către Ralph Lauren și Dior. Carourile sunt un alt trend interpretat de marile case de moda. Este evident faptul ca anul acesta, foarte ușor va fi să ne facem ținutele, ținând cont că tendințele sunt extrem de diversificate.

Casa de moda Dior, a ales să meargă pe aceeași  linie feministă, de la body-urile strălucitoare, fuste din voal transparente, la cizmele peste genunchi, rochii din piele și baretele schic.

Casa de moda Valentino, a ieșit din obișnuit ,   designerul  Pierpaolo Piccolini a ales de aceasta dată să iasă din obișnuința creatiilor  lui diafane. Anul acesta a adus pe podium materiale cum ar fi plasticul, textile presărate la rece cu flori sau paiete. Culorile predominante, verde olive, roz și gri. Ținutele au readus anii 80 in prezent.

Show-ul Mugler, a adus in scenă femeia anilor 70, negru a fost predominant in toate ținutele, fustele mini cu accente glamour, seducătoare, geometrizate, body-uri și rochii lungi din voal, însă toate ținutele au avut ca imagine de ansamblu modelul femeii actrițe Brigitte Bardot sau Claudia Cardinale.

Casa de moda Elie Saab, a ales culori intense verde, albastru sau galben electric, un adevărat joc de culori aprinse, atmosfera unei jungle amazoniene.

Paris a strălucit, in toate culorile și toate locurile renumite  au fost ocupate de marile case de moda cum ar fi: Grand Palais, Muzeul Rodin sau Palatul de Justiție și cartierul general de la picioarelele lui Tour  Eiffel.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*