Bloggerița Ioana Grama în vacanță!

Ioana împreună cu iubitul în Portugalia și Maroc!

Bloggerița de succes din Cluj, tocmai ce s a întors din vacanta. Aceasta impreuna cu iubitul sau, au petrecut câteva zile de vis, in Lisabona și apoi în Marrakech. In Lisabona au petrecut doar doua zile la un hotel superb, central, iubitul ei Sebastian cu siguranța o răsfață, aceasta pare foarte fericita și împlinită alături de el.

Ioana a postat pe contul ei de instagram o mulțime de poze, promovează extraordinar de mult brandul divacharms. In Maroc aceasta a vizitat casa lui YSL, a mers cu cămilele și s-a bucurat de soare in fiecare zi. Călătorește mult în ultima vreme, ultima plecare fiind la Paris intr-o colaborare cu casa de moda YSL, însă iubitul ei i-a făcut surpriza de a mai petrece câteva zile împreună in orașul iubirii după ce aceasta a încheiat ceea ce avea de făcut din perspectiva muncii.

Zilele trecute a fost lansată o colecție de haine ce îi poarta numele, toate aceste detalii le puteți găsii la ea pe pagină.  Ceea ce admiram la ea este că este naturală, extrem de activă zilnic, acum urmează un program de regim și antrenament, susținut de  către Carmen fit făcut special pentru ea. Suntem curioși cu ce o sa ne mai surprindă aceasta in curând, însă sigur are multe alte proiecte pentru anul 2018.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*