Conexiunea, fără ea nu ar mai fi.

Conexiunea dintre doua ființe, dincolo de cuvinte!

Azi as vrea să vă vorbesc despre conexiune, un subiect ce atinge străfundurile oricărui suflet. Conexiunea aceea dincolo de cuvinte este  acolo unde liniștea nu are nevoie de nimic, este acolo unde o îmbrățișare te face sa te simți gol de hainele pe care le porți, este acolo unde contactul privirilor este mai cald ca soarele vara, este acolo unde prezența celuilalt te face să te simți sătul.

Cred cu tărie ca nimic nu poate distruge o astfel de conexiune, nici distanța, nici anii in care cele doua ființe nu s-au mai văzut, cu singurantă știți sentimentul acela când vedeți un om după ani de zile și aveți senzația că ieri l-ați îmbrățișat ultima oara.

Conexiunea aceasta te face să te simți acasă și deloc străină locului in care te-ai întors. Aceasta legătura te face să tresari de fiecare dată când mâinile voastre se unesc, te face sa ai o fericire nelocalizată și mai mult de atât te face să uiți de timp.

Păstrați în suflet și bucurați-vă că aceste lucruri încă mai pot fi simțite, mai poți avea fiori in tot corpul când el îți atinge gâtul sau îți spune cât de fericit este că te-a revăzut.

Conexiunea aceasta, despre asta vorbeam dincolo de înțelegerea logica a lucrurilor, dincolo de matematică și calcule. E minunat sa vezi că poți rămâne ore și zile in șir lângă același om pe care l-ai iubit cândva, fericită pentru ca este acolo și pentru că nimic nu s-a pierdut pe drum, nimic nu s-a consumat.

Niciodată să nu uiți de comoara ce se ascunde in tine și mai exact…sufletul, el te face să simți totul și îți aduce aceste trăiri, neînțelese de logica simpla a lucrurilor banale ce se petrec zilnic in viața noastră.

Va urma…

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*