Delia in Barcelona

O noua escapada in Barcelona!

Delia împreună cu soțul ei au plecat zilele trecute in Barcelona, aceștia sunt cazați într-un hotel central Oriental Mandarin, așa cum ne-a obișnuit își alege hotelurile cu mult bun gust. Ultima lor vacanța a fost in Thailanda și Maldive.

Acum Delia a decis să se bucure de câteva zile alături de soț in orașul marelui artist Gàudi. A vizitat multe dintre capodoperele lui de artă, ne-a arătat orașul in detaliu și s-a oprit la magazinul ei preferat Gucci, făcând “mici achiziții”, aș vrea să trec in revista faptul că admiram modul ei de a-și gestiona viața, ținând cont ca muncește și imediat după, călătorește.

Așa da, până la urma urmei, cu asta rămânem. Delia este un om care foarte ușor ar putea sa ofere lecții despre modul sanatos in care poți trai, dacă faci ce îți place , investești timp și apoi câștigi timp prin călătoriile minunate pe care le poți face. Un artist de succes și un om pozitiv.

E minunat faptul că este creativa și relaxata, mănâncă ce îi place însă de fiecare data se menține prin antrenamentele pe care le face acasă, fiind foarte inspirata să își creeze o camera special pentru asta. Asteptam să o urmărim in continuare pentru că vacanța încă nu s-a încheiat.

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*