Surprinde-l și nu te instala comod!

Ce să faci, ca să-l “desfaci” !

Azi vreau să vă scriu despre modul în care multe dintre noi ne instalăm comode in relația de cuplu și apoi nu știm cum am rămas singure.

În primul rând nu te neglija, ai grija de pielea ta, de modul in care te îmbraci, vorbești, parfumul pe care îl folosești, totul absolut orice detaliu este important ca el să rămână ca la prima întâlnire, binențeles, că nu exista o formula matematica prin care să ții un bărbat lângă tine.

1. Fii spontană și deschisă la ideile lui. Dacă vei fi plină de inhibiții de tot felul cu siguranța va da un pas înapoi.

2. Fă-i surprize. Niciodată un set de lenjerie sexy nu îl va deranja, deși ei spun ca nu contează, credeți-mă pe cuvant contează enorm, mai ales intr-o relație lungă. Asta e și ideea, ca relația sa nu devină monotonă și tristă, oricum lor nu le place când ne plângem toată ziua, deci cu siguranță dacă te plângi des ar putea sa șteargă cu buretele totul, surpriza asta.

3. Fă sport. Da ..bine îți spune el că ești frumoasa oricum, însă un corp lucrat e frumos și in realitate, nu numai in cuvintele frumoase ale iubitului.

4. Susține-l în tot ce face. Orice bărbat are nevoie de o vorba bună și o mângâiere când locul de muncă îl dă peste cap. Are nevoie de încurajări și confirmări, nu numai noi avem nevoie și ei au nevoie de asta.

5. Nu dispera. Orice ar fi păstrează calmul și spune-i încet și cu calm tot ce te deranjează. Știu că eu aici vorbesc despre o relație ideală, însă și acele relații ideale tot oamenii le Creează .

6. Fii prietena lui cea mai buna! Ascultă-l și fă-l să râdă mereu, așa cum noua ne place asta la un bărbat și ei caută asta intr-o femeie!

7. Cel mai important este să lași maștile acasă. Fii tu, așa cum ești in realitate! Nu încerca să îi arați ceva ce nu ești ca mai apoi să nu înțeleagă cine ești cu adevărat.

Va urma…

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*