Trucuri pentru fiecare zodie

Cum să-l surprinzi in funcție de zodie…

Pești… hmmm barbatul pesti, ca și femeia pesti, debordează de imaginație, propunerile indecente și neobișnuite sunt un punct culminant pentru ei. Le place enorm să fie dominați, așadar fii gata să iei tu deciziile.

Vărsători sunt mereu deschiși experiențelor noi, niciodată nu îți vor arăta tot ce pot din prima, orice ora e buna pentru orice dorești, sunt extrem de curioși din fire.

Capricornul pare timid însă ascunde un amant de senzație, nu se lasă dus de cuvinte și lucruri neserioase. Este serios și e necesar sa iei inițiativă odată ce prinde încredere in tine, îți va da totul.

Sagetatorul spre surprinderea mea pare băiatul cuminte al zodiacului, însă este doar o aparentă. Se arunca foarte usor in tot felul de experiențe sexuale și alături de el e necesar să fi dezinhibată și să îi spui tot ce îți place.

Scorpioni sunt extrem de inteligenți și .. ups alunecosi, au o energie greu de înțeles însă asta te intrigă și mai tare, e o combinație irezistibilă. Pentru un scorpion e necesar sa fi o artista in ceea ce privește seducția.

Balanța este genul de bărbat atras de tot ce înseamnă rafinament și bun gust, întodeauna va fi atras de o apariție sofisticată, sunt narcisiști și au nevoie mereu de confirmări și aprecieri.

Fecioara după cum stim toate, sunt niște ființe extrem de mentale, bărbații fecioara vor prefera mereu conexiunea mentală, ceea ce înseamnă că inteligenta ta îi vor face să se conecteze cu tine. Sunt extremi de perfecționiști in ceea ce privește dragostea și vor face mereu totul sa fie la înălțime, in ceea ce privește amorul.

Leul este pasional, loial, protector și dacă stii sa îi atingi punctele importante, leul va rămâne negreșit lângă tine. Iubesc sa fie in centrul atenției, sunt spontani și deloc plictisitori. Au o atitudine de vânător de necomparat, de aceea va trebui sa stii sa te lași vânată.

Racul este unul dintre cei mai sensibili dintre toți nativii zodiacului, au o “carapace” drept protecție și dacă nu treci de aceasta, nici nu vei avea acces la sufletul lor. Sunt extrem de ascunși nu încerca să intri sub pielea lui in mod forțat, pentru ca vor fugi cu siguranța de tine. Cheia este sa relaxarea.

Gemenii sunt întodeauna atrași de tot ce e nou . Le place sa fie mereu surprinși și sa nu ai inhibiții de niciun fel, astfel încât mereu sa aduci ceva nou in relație . Dacă vei fi sofisticata și foarte surprinzătoare din orice punct de vedere, îl vei câștiga cu siguranță.

Taurul este loial și grijuliu, se bucura de lucrurile simple, posesiv și îi place sa aibă o parteneră stabilă, emoțional vorbind. E simplu cu ei, fii sincera, fii acolo lângă ei oricând au nevoie de tine și loială lor.

Berbecul este nativul zodiacului foarte energic și de neoprit în nimic, îi place sa domine în orice, sunt pozitivi, însă le place sa aibă o femeie supusă și deloc obositoare. Secretul e sa pari a fi sub “papucul” lor deși in realitate, nu ești .

Va urma …

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*