Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, mereu impreuna!

Cele pe care le găsim mereu nedespărțite !

Cele doua bloggerițe și fashioniste bine cunoscute in România sunt plecate în vacanță …din nou. Sunt plecate pentru zece zile în Maroc se pare ca anul acesta este o destinație aleasă de toate fashionistele noastre, Ioana Grama, Grigore Mădălina și cine știe poate urmează Sânziana Negru. Așa cum ne-au obișnuit mereu sunt împreună, deși au multe proiecte diferite, le leagă o prietenie de-o viață.

Au ales un zbor spre Africa cu escala în Italia, acestea au petrecut o zi in frumoasa Veneție, s-au bucurat de mâncarea specific italienească și   de străzile întortocheate ale orașului pe apă. Au făcut o plimbare cu barca sa se bucure de întregul oraș și extrem de multe poze, binențeles nu a lipsit din meniu, prosecco.

Acestea au ajuns azi în Maroc, vor urma sesiunile foto, deoarece acestea promovează multe branduri românești, implicit designeri. Au succes și au cunoscut acest succes împreună, susținându-se reciproc. Acesta sa fie secretul lor? Interesant este că e a doua vacanță fără iubiții lor anul acesta. Oare de ce au ales acestea să plece fără ei? Probabil… vom afla curând.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*