Anul acesta, jeansul alb din nou în trend!

Cel mai HOT detaliu al anului!

Anul acesta jeanși albi sunt un detaliu irezistibil. Rupți, boyfriend sau skinny, se vor vedea minunat intr-o ținuta de vară pe bronzul proaspăt sau primăvara într-un outfit mai lejer . Pot fi purtați cu cămăși lejere cu umerii căzuți în stil roial sau cămăși in dungi care sa te ducă cu gândul la mare.

Pentru cei boyfriend aș opta să aleg o geaca alba oversize  un top nude și un ghiozdan mini negru. Pentru cei de seara aș opta sa aleg niște jeanși rupți și slim cu niște sandale negre și un top, însă aceasta ținută poate fi abordată mai târziu vara.

Revenind la anotimpul care abia a început, cei skinny împreună cu balerini,o geanta mica care sa aducă contrast ținutei și o maletă, pare a fi o ținuta perfecta pentru o zi la birou.

Sezonul  acesta cămășile cu umeri căzuți indiferent de model aduc un plus oricărei ținute, de zi sau de seara . Se poarta sacourile oversize împreuna cu jeanși skinny și o pereche de teneși lejeri. Concluzia este că nu trebuie sa lipsească din garderoba noastră anul acesta jeansul alb.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*