Nevoia de siguranță !

De ce avem majoritatea aceasta nevoie teribila de a fi în siguranța?!

În primul rând să mă fac înțeleasă de ce spun teribilă, deoarece atașamentul creează o suferința teribila. Spun atașament pentru că de cele mai multe ori avem aceasta nevoie de siguranța  în relații.

Din proprie experiență vă spun că fiecare perioadă din viața noastră capătă un sens după ce înțelegem de ce oamenii vin și pleacă ,însă doar după aceea. E nevoie de timp și de constientizarea faptului că acel om ne-a îmbogățit  cu ceva nou și ne-a făcut sa creștem, e unic ce simțim alături de fiecare om. Fiecare experiență ne face mai buni sau mai rai dacă nu i-am înțeles sensul acesteia.

Atasamentul și obișnuita, e mai teribila decât “îndragosteala”. Sa te îndrăgostești e ușor, însă să te dezobisnuiesti de un om e groaznic. Aici vine testul siguranței. De ce să rămâi într-un loc doar pentru a nu fi singur?

Crede-mă pe cuvânt cel care te-a creat nu te lasă o clipa singur și cu siguranța, indiferent de vârsta pe care o ai o sa îți aducă ceva mult mai frumos și extraordinar in viața ta. Trebuie doar să ai credință! Să ai credință? Acesta este un alt subiect pe care o sa îl abordez curand.

De aceea vă spun că siguranța este o iluzie pentru a ne putea agăța de ceva ce nu există. Dumnezeu ne-a creat sa fim și sa simțim lucruri intense și care sa ne facă să simțim ca trăim, însă asta nu înseamnă să creem suferință în jurul nostru, dar aici va fi un alt subiect de abordat intenția noastră către ceilalți.

Până atunci să nu vă sperie despărțirea , atașamentul și obișnuința sau nevoia de a simți tot timpul că ești in siguranța, niciodată nu ești lăsat “ pe jos “dacă crezi ca va fi bine. Întodeauna va exista cineva care te va ridica “de pe jos”, fără excepție.

Va urma…

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*