Horoscop săptămânal

Ce spun astrele pentru săptămâna următoare!

Berbec

Te așteaptă o săptămână decisivă din punct de vedere sentimental, ești hotarat/ă să iei o decizie deoarece ți-ai dat seama ca nu poți continua relația neînțelegând anumite aspecte profunde. Mărește atenția în a avea grija de tine și mai puțin de ceilalți. O săptămână decisivă.

Taur

E necesar sa ieși din rutina zilnică, să faci ceva pentru sufletul tău în zilele ce vin. O săptămână în care ieși din obișnuit. Fă ceva care să îți bucure sufletul. Săptămâna ce vine are nevoie de bucurie.

Gemeni

Atenție cu locul de muncă săptămâna ce vine s-ar putea datorită unui exces de neorganizare să ai o zi cu probleme la birou. În relația de cuplu, urmărește să faci totul cu tact și cu blândețe. O săptămâna colorata pentru gemeni.

Rac

Urmează o săptămâna în care trebuie să ai încredere in forțele proprii și la birou se cere atenție, pentru că datorită faptului că nu ești prezent/ă cu totul în ceea ce faci, s-ar putea să primesti critici neplăcute. Încredere și atenție, nu uita!

Leu

Săptămâna ce vine te așteaptă cu constientizarea faptului că nu e cazul să te mai intereseze ce fac ceilalți, asta datorită faptului că pe aceștia puțin îi interesează de tine. Ai încredere în tine și bazează-te pe partener/ă și in cazul in care nu ai relație, oprește lângă tine doar oamenii care chiar te susțin reciproc.

Fecioară

Te așteaptă o săptămână cu schimbări însă nu te speria, pentru că te vor face să crești și să înțelegi niște lucruri. Ai încredere că totul o să fie bine. Aceste schimbări vin pe plan profesional și nu numai.

Balanță

Săptămâna aceasta îți aduce noi semne de întrebare in ceea ce privesc relațiile din viața ta de la familie, iubit sau prieteni. La birou vei avea succes, nu te lăsa copleșit/ă de aceste îndoieli, încearcă să privești lucrurile cu calm și detasare.

Scorpion

O săptămână în care vei realiza din nou că ești un semn născut sub o stea călăuzitoare. Aceasta protecție vine și cu susținerea familiei necondiționată și binențeles că starea de dezechilibru pe care o vei simți in zilele următoare va fi rezolvată cu ușurintă alături de familie.

Săgetător

Provocare! Acesta e cuvântul specific săptămânii ce vine, important este ca in fiecare dimineață să te trezești cu un tonus bun și să ai încredere ca deși ai niște teste de trecut le vei trece cu brio pe toate.

Capricorn

O săptămână copleșitoare din punct de vedere emoțional. În ceea ce privește cariera e momentul să îți dai seama dacă drumul tău e cel bun și ai ales corect sau vei alege corect, conștiința este cea care te poate ajuta în zilele viitoare. Atentie! Un Weekend cu trăiri intense emoțional vorbind , încearcă să le gestionezi.

Vărsător

Ai grijă în această săptămână să nu pierzi controlul asupra lucrurilor și încearcă să nu tensioneze lucrurile în familie. Păstrează calmul și diplomația caracteristică zodiei tale.

Pești

Săptămâna aceasta aduce merite, voie bună și rezultate la locul de muncă. De aceea e cazul să te relaxezi și să te bucuri de următoarele zile. Weekendul vine cu planuri cu prietenii și familia.

O săptămâna în care atenția “bate la ușa” tuturor zodiilor și totodata urmează niște zile colorate, hai să nu fim negativiști după furtună mereu apare curcubeul.

Va urma…

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*