Ce vor bărbații și noi nu știm

3 Lucruri “imposibile” pe care majoritatea și le doresc

Azi vorbind cu un prieten despre noua lui cucerire, mi-a spus simplu 3 lucruri pe care el și le dorește. Ținând cont că este un bărbat ajuns deja la maturitate, cu siguranța majoritatea își doresc asemenea lui.

Pe scurt, un bărbat când întâlnește o femeie pe care o place, își dorește să :

1. Să plece undeva câteva zile în doi, să își dea seama dacă pot să se înțeleagă unul cu celălalt.

2. Deși suna ciudat …e adevărat. “Sexul eliminatoriu”, stim cu toți ca acest aspect leagă strâns o relație, dacă acesta nu e la înălțime între doua ființe din start relația nu are rost.

3. O zi pe care să o petreacă împreună, în care să își comunice câteva lucruri extrem de intime (si in special negative) ale copilăriei lor și a anilor până când respectivii s-au întâlnit, iar după aceea dacă se pot accepta cu aceste lucruri, relația poate să aibă o șansă.

Ceea ce am vrut să arat în acest articol este că timpul este prețios și că s-ar putea să “alergam” luni in șir după un om și să nu ne alegem cu nimic la finalul întâlnirilor organizate in oras. E valabil și pentru femeile care fac exact același lucru. Este evident faptul că la partea cu sexualitatea este mult de discutat și multe dintre voi nu veți fi de acord.

Din proprie experiență va spun ca nu există o regulă pentru a aborda acest aspect, bineinteles că acesta se derulează sub forma faptului că există intre cei doi o conexiune la nivel sexual, dacă nu și pe alte planuri.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*