7 Semne că relația ta va rezista toată viața

Relația rezistă dacă …

1. Inainte de toate, sunteți prieteni apropiați

Pe scurt acest aspect înseamnă să vă bazați unul pe celălalt. Să râdeți unul cu celălalt și nu în ultimul rând să va susțineți reciproc.

2. Fiecare dintre voi are interese și hobby-uri proprii

Este important sa fiți foarte buni prieteni, însă e necesar să aveți propriile activități și grupuri de prieteni. Lucrurile comune vă unesc, însă și interesele proprii poate să creeze mister in relație.

3. Aveți aceleași dorințe și valori

Există anumite lucruri care nu pot fi negociate, cum ar fi dorința de a avea un copil sau nu, planurile de viitor importante, mutarea intr-o alta țară. Oricât de multă înțelegere ar fi, e necesar să aveți aceiasi viziune asupra viitorului.

4. Nu vă lăsați cuprinși de rutină

Surprizele oricât de mici ar fi ele aduc mereu un plus relației, acestea pot fi de orice natură, nu neaparat financiară. O plimbare spontana pe străzi, sau o invitație într-un parc seara, o lenjerie intimă de care poate ați și uitat că o aveți. Iar dacă dispuneți și de bani cu atât mai bine. Fiți creativi!

5. Vorbiți despre sex deschis

Lăsați inhibițiile la o parte și comunicați orice dorința pe ca o aveți. Ce nu va place? Ce fantezii aveți? Ce anume va place cel mai mult? Nu uitați, e important pentru echilibrul relației să comunicați.

6.  Certurile se transforme în “împăcarea dulce de apoi”

E normal să te mai certi cu iubitul/a. Ideea principala este sa rezolați problema, nu să arătați cine are dreptate și cine nu. Nu e necesar să vă jicniți sau sa tipați. Discutați in liniște toate problemele.

7. Vă bucurați unul de succesul altuia

Intr-o relație de iubire nu are ce sa caute invidia. Binențeles ca in nicio relație nu trebuie sa existe in mod normal, însă pentru ca acum discutam despre cuplu, bucurați-vă când iubitul are succes in ceva sau iubita, deoarece asta arată susținere și relația se va consolida și mai tare.

 

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*