Horoscop 2-8 Aprilie 2018

Ce ne așteaptă în această săptămână

Berbec

Săptămâna aceasta prioritățile tale sunt munca și obiectivele greu de atins. Este necesar sa te menții motivat/ă deoarece este o perioada mai dinamica pentru tine. Muncă și mult spor in această săptămână.

Taur

Îți este greu să îți menții echilibrul deoarece răutatea celor din jur te poate descuraja. Atmosfera de la birou te ajuta să fi creativ/ă. Pe plan personal în aceasta săptămâna se instalează primăvara, partenerul/a are grija mereu de tine, chiar dacă petreceți puțin timp împreună.

Gemeni

În această săptămână cauți să atingi perfecțiunea pe toate planurile. Anumite neajunsuri pe care le-ai trăit când erai doar un copil te afectează în prezent. Mintea îți este acaparată în a atinge toate scopurile.

Rac

Viața personală este plină de pasiune săptămâna aceasta. Tot ceea ce faci te conduce  spre fericire. Nefiind ceva nou, colegii de birou se încred in tine pentru a rezolva problemele delicate. Zilele decurg frumos și nimic din jur nu îți disturbă liniștea interioară.

Leu

În aceasta săptămână atenția la muncă e pe primul plan. Colegii încearcă să îți schimbe starea de spirit, important e să nu te lași afectat/ă. Cunoașterea de sine este in atentie pentru tine însă nu îi lași prea mult pe ceilalți să te coordoneze.

Fecioară

Emoțiile te pot acapara zilele acestea, important e să fi recunoscător/are față de persoanele care vor să te ajute. Trebuie să ai mai multă grijă asupra faptului cum îți expui punctul de vedere la muncă.

Balanță

În aceasta săptămână e evident la tine, că este nevoie să te relaxezi. Ia toate deciziile cu calm și răbdare. Ca simplu spectator al vieții tale  te poți integra mai bine zilele acestea.

Scorpion

În zilele următoare apare o stare de dezechilibru interior, tânjești după un anumit gen de afecțiune. Important este să știi că uneori singurătatea îți poate aduce multe beneficii. Bucură-te !

Săgetător

Zilele acestea ai nevoie de admiratie, aceasta este nevoia ta principală. Acasă găsești liniște, însă in centrul atenției este modul în care ceilalți îți vor hrănii ție, nevoia asta de a te stii in centrul atenției.

Capricorn

Saptamana aceasta stima de sine va fi afectată. Cei din jur vor sa te atragă in a face greșeli. Firea ta mai retrasă te va ajuta să faci față acestor aspecte. Dacă lucrezi îndeajuns, vei reuși să rămâi pe linia de echilibru.

Vărsător

Diplomatia este cheia pentru aceasta săptămână. Neliniștea din interior te poate afecta și ai nevoie de susținere în relația de cuplu. Pentru a evita discuțiile, menține-te deschis/ă și dedicat/ă în tot ceea ce faci.

Pești

Te intrigă totul in jurul tău, deoarece îți dai seama de cum sunt oamenii din jurul tău. Nu rezonezi deloc cu modul în care ei acționează. Soluția pentru aceste zile este să te detașezi și să petreci timp în singurătate.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*