3 Zodii care nu sunt compatibile cu același semn zodiacal

De ce nu ești compatibila cu el

Este posibil sa ai partener in același semn zodiacal ca tine, de obicei partenerii în aceeași zodie sunt foarte asemănători sau pot fi diferiți in acest fel completându-se unul pe celălalt.

Însă există și nativi care nu au ce sa caute împreună. Vom descrie 3 zodii ce au caracteristici destul de dificile pentru a putea forma o relație  de cuplu cu aceeași zodie.

Berbec

Berbecii sunt ambitiosi și competitivi. O relație intre doi parteneri în această zodie este imposibilă în cazul in care cei doi nu sunt dispuși să lase garda jos și să se focuseze mai puțin pe aspectul conducerii relației. Nerăbdarea și controlul aduce probleme relației dintre cei doi nativi. Cu bunăvoința se poate, dar bunăvoința cere o doza de bunătate in plus.

Rac

Nativii Raci sunt răbdători, plini de iubire și grijă față de partener. Tocmai de aceea pot apărea conflincte din pricina faptului ca vor dori amandoi să fie cât mai protectori unul față de celălalt. Ca lucrurile să meargă e necesar să comunicați nevoile reciproce și sa înțelegeți unul despre celălalt că sunteți sensibili și schimbători.

Leu

Leii se luptă pentru atenție. Sunt nativi ce iubesc să fie in centrul atenției, însă nu este o chestie generală. Ceea ce este clar este că își doresc să primească multă atenție. Ceea ce fiecare are de înțeles este faptul că  trebuie să lase orgoliul la o parte și să se iubească reciproc.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*