5 lucruri care îți pot cauza migrene

Lucruri la care nu te-ai gândit că îți cauzează migrenele

1. Dormi prea mult

Dacă dormi prea mult și acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori în weekend poți să ai aceste dureri incredibile de cap. Mai ales dacă ieși în oraș și consumi alcool ajungi târziu acasă, iar  somnul după ora 12 nu este un obicei deloc bun.

2. Evenimentele solicitante

Cu toți avem evenimente solicitante în cadrul muncii de la birou. Adrenalina și stresul care se formează în timpul acestor evenimente pot crea dureri de cap foarte ușor.

3. Hidratarea insuficientă

Chiar dacă ne este recomandat să bem 3 litri de apă pe zi, majoritatea nu o facem. Aceasta dezhidratare poate fi o altă cauză. Puteți să vă descărcați pe telefon o aplicatie pentru a vă aduce să beți apă suficient zilnic.

4. Schimbările de presiune

De cele mai multe ori când călătorim cu avionul datorită presiunii pot apărea dureri foarte mari de cap, ideal este să aveți la voi gumă de mestecat, eventual să beți un pahar de vin care o să vă ajute să relaxați.

5. Aditivii alimentari

Toate E-urile din alimente provoacă migrene. De cele mai multe ori produsele ambalate, cele procesate din carne și  muraturile. Trebuie să ai grijă și să faci o listă cu acestea pentru a evita pe viitor. Ai fi surprins/ă de faptul ca alimentatia gresită să fie cauza.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*