4 Pași simpli pentru a scăpa de îngrășarea rapidă a părului

Majoritatea femeilor se confruntă cu aceasta problemă

Ziua 1 : Spală-l

Procesul de schimbare începe prin spălare. Însă nu vei mai folosi un șampon pentru păr gras, folosește un șampon cu ph neutru care să nu facă foarte multă spumă pentru că îți va încărca părul și îngreuna procesul.

Ziua 2 : Fără șamponare

Este foarte iritant să vezi cum ți se îngrașă de la o zi la alta, însă ai rabdare azi. Eventual folosește șampon uscat pentru rădăcini ca să îl poți lăsa liber și azi. Acest șampon nu este scump și îl găsești  aproape la toate magazinele.

Ziua 3: Messy hair

Pentru ziua 3, abordează niște codițe împletite sau niște bucle împreună cu un coc prins. Sau îți poți prinde parul într-o coada de cal dacă lungimea parului îți permite. O pălărie este o idee buna în cazul in care nu vrei să îl prinzi în niciun fel.

Ziua 4:  Oțet de mere

În ziua 4 vei folosi oțet de mere. Nu este deloc plăcut la miros însă este foarte bun în această direcție. Vei clăti părul cu oțet de mere și cu apă călduță, nu fierbinte. Un alt factor important pentru a nu se mai îngrășa atât de rapid este să nu mai folosim apa fierbinte la clătirea parului.

Acestia sunt cei 4 pași pe care ar trebui să îi urmezi pentru a rezolva problema, folosește câteva săptămâni la rând acești pași până vezi o schimbare în bine.

Binențeles în ziua 5 vei relua procesul cu ziua 1, iar la mască sau balsam folosește mai puțin produs pe rădăcină. Orice produs de styling îi va creea rapiditate la îngrășare.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*