Inima să îți fie drumul către el

Alegem răul pentru că așa suntem obișnuite

Azi aș vrea să vă scriu despre modul în care suntem influențate să alegem situația cea mai complicată, nefastă și greu de dus.

Planeta noastră are un nivel vibrațional foarte jos de aceea lucrurile rele se petrec la tot pasul și suntem foarte influențați de rău.

Alegem răul deoarece ni se pare mai palpitant, cu mai multă acțiune și de multe ori nu avem de ales, acea persoana ne atrage.

Din proprie experiență vă spun faptul că liniștea sufleteasca o să îți aducă liniște și pe alte planuri, fie carieră , sănătate  sau familie.

De aceea dacă aveți șansa să întâlniți un suflet asemanator vouă, un băiat care binenteles să va placă și sa va aducă și liniște rămâneți lângă el. Știu că situația complicată pare mai “delicioasă”, o vreți mai mult pentru că vă dă bătăi de cap, nopți nedormite și multe alte motive prostești.

Acum vine argumentul contrar. De ce să nu ai nopți nedormite alaturi de el? De ce să nu te aventurezi cu el?  Da cu el, cel care îți aduce liniște.

Fiți atente la acel moment când întâlniți un om care are aceleași dorințe simple ca și voi. Dorințe simple, cum ar fi doar să te plimbi de mână pe străzi fără vreo destinație anume sau să vorbiți ore în șir despre orice. Viața este simplă, noi o facem complicată datorită alegerilor noastre de zi cu zi. O simplă alegere poate să te facă să plângi sau să râzi.

 

Choose wisely!

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*