Cum să te menții sănătos lucrând într-un mediu închis

 Gândește-te la tine chiar dacă ești departe de natura

Bea apa

Desi poate ai vreo trei aplicații care să îți reamintească să bei apa cu siguranță nu o vei face destul. De aceea vreau să îți reamintesc și eu cât de important este să consumi apa cât de mult posibil zilnic. În cazul în care o vei face la birou apa te va ajută să îți menții nivelul energetic ridicat și îți va da o stare bună.

 Dacă soarele lipsește, folosește-ți imaginația

Pune câteva fotografii cu cei dragi ție, dacă îți plac cristalele poți folosii câteva în momentele de pauză că să te relaxezi sau câteva uleiuri esențiale cu diferite arome. Fă totul că să aduci o stare bună în ființă ta tot timpul

 Adu grădina în spațiul de lucru

Studiile arată că plantele în birou pot fi foarte benefice reducând radiațiile leptopului și reimprospatand aerul din birou pentru că datorită lor avem oxigen. Nu numai că îți vor aduce o sănătate mai bună însă îți vor aduce și o stare mai bună ținând cont de faptul că plantele vor schimbă ambientul chiar și cromatic .

 Corectează-ți postura

Nu uita să îți corectezi postura de fiecare dată. Este foarte important pentru coloană ta să îți amintești să stai corect. Foarte important este din când în când să te mai ridici și să mergi puțin prin birou să te aduni și să te deconectezi de ceea ce făceai până în momentul respectiv. Ai să descoperi că vei avea mult mai multă inspirație apoi să continui munca.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*