Evenimente Bucuresti weekendul 4-6 Mai

Vibreaza impreuna cu orasul weekendul acesta

Îți voi expune cateva idei pentru zilele ce vor urma in cazul in care doresti sa petreci sfarsitul acestei saptamani in București.

Vineri ora 16:00 Beraria H

Incepe Meat Festival, eveniment ce va avea loc pana pe 6 mai ora 22:00, se va tine in fata la berarie pe terasa, sambata si duminica programul este intre 10:00-22:00. Multe surprize, carnea va fi pregatita de bucatari foarte buni in fata clientilor si atmosfera va fi una de sarbatoare.

Sambata ora 18:30 Sky Bar

Daca vrei sa ai o seara romantica si reusita in doi, alege Sky Bar. Va fi o seara alaturi de persoana iubita in care iti vei incanta auzul cu pianul si chitara ce vor fi sustinute de catre Raluca Antonovici si Tudosie  Leon. Cu siguranta te vei bucura si de un apus spectaculos asupra centrului vechi al orasului.

Duminica ora 10:30 Therme Essentials

Duminica dimineata pentru ca urmeaza o noua saptamana de munca, te invit sa te relaxezi la centrul spa Therme. Ti se pregateste o zi plina de surprize care te vor face sa te simti ca in vacanta desi esti aproape de casa. Ceaiuri japoneze, smoothie-urile pline de vitamine, mastile regenerante, aqua gym si playlisturile antrenante te vor face sa fi pregatit pentru a doua zi la birou.

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*