Anunț oficial: Meghan Markle nu vrea domnișoară de onoare

 O veste nouă pentru noi înainte cu două săptămâni de marele eveniment

Meghan Markle a decis să nu aibă domnișoară de onoare la nuntă cu prințul Harry. Nu este o decizie deloc surprinzătoare deoarece acest obicei nu face parte din tradițiile unei nunți regale.

Deși prințul luase decizia ca fratele său William să îi fie cavaler de onoare, ulterior un purtător de cuvânt al palatului a declarat decizia viitoarei soții a prințului Harry.  Aceasta a luat această decizie deoarece are mai multe prietene și i-ar fi fost greu să aleagă una dintre ele pentru acest rol, de aceea acestea vor fi prezente toate în ziua nunții să o ajute să se pregătească.

Conform Palatului Kensington, Meghan este foarte fericită să îi aibă pe ambii părinți alături de ea la acest eveniment atât de important pentru ea. Evenimentul va avea loc pe 19 mai la  capela St. George din Windsor.

Aceștia au ales o caleașcă Ascot Landau. Caii binenteles că sunt de viță nobilă, de Windsor, aceștia servind familia regală din timpul  conducerii reginei Victoria . Prințesa Charlotte și Prințul George vor fi probabil în centrul atenției în timpul ceremoniei. Așteptăm cu mult interes imaginile cu aceștia de la nuntă !

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*