Anumite obiceiuri culinare îţi afectează frumuseţea sânilor

 Sănătatea sânilor ar trebui să primeze pentru tine

Consumul de grăsimi poate fi unul din motivele care să îți afectează sănătate sânilor, în special lactatele și carnea roșie.

Consumul de cofeina pe care o găsești în cafea, ceai negru, sucuri răcoritoare și energizante fac să apăra durerile la nivelul sânilor cele pre-menstruale. Evitați să consumați toate acestea mai ales în timpul menstruației, consumul acestora vor face că hemoragia să se mărească și să aveți dureri mult mai mari.

Consumul de alcool dăunează de asemenea sânilor în aceiași direcție cu cel al grăsimilor acesta fiind o cauza pentru apariția cancerului mamar.

Sfaturile mele în această direcție sunt să folosești o cremă cât mai naturală pentru corp și să îți masezi sânii seara, nu uită dacă nu te iubești tu, nimeni nu o să o facă!

Să consumi foarte multe fructe deoarece se instalează minunata vară și la noi în țară.

Ultimul dar nu cel din urmă, să încerci să ai momente în fiecare zi în care pur și simplu să respiri afară pe o bancă sau  în parc oriunde unde te poți așeza timp de 5 minute să te eliberezi de tot stresul acumulat în ziua respectivă.

Stresul este cauza cea mai întâlnită pentru toate problemele pe care le avem la nivelul sănătății, fie ele si la nivelul sânilor.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*