3 Pași simpli pentru a avea o viață mai fericită

 Dacă vrei să trăiești simplu, rețeta fericirii nu este atât de complicată

 

Gândește-te la viață ta ideală însă fără să te duci prea departe financiar vorbind. Obiectivele pe care le poți atinge cu ușurință sunt acelea de a-ți întemeia o familie, a locui într-un apartament spațios și a călătorii mult.

Pentru ce să ai nevoie de o casă mare și o curte imensă dacă 8 ore din zi le pretreci la job?! Cred că mai mult ai nevoie de un om lângă tine când te întorci acasă și un confort în propria ta căsuță fie aceea și un apartament cu un design plăcut care să îți spună „ce bine e acasă” .

Ce te face cu adevarat fericita?

Așează-te comod în patul tău și gândește-te la tot ce te face fericită, atât în prezent cât și până acum, fă o lista cu aceste lucruri și cât de des poți fie ca timp, fie financiar fă aceste lucruri .

Fii naturala cu cei din jur

Multe dintre noi, vrem să părem în vreun fel sau altul ca ceilalți din jurul nostru să ne placă sau să fim agreate în anumite grupuri. O astfel de abordare nu te va ajută pentru mai târziu când vei vrea să ai câțiva oameni lângă ține și aceia adevărați. Mai târziu vei regreta că nu ai fost tu însuți atunci când ai vrut să fi.

Stabileste obiective mici pentru viata ta

Majoritatea stabilim obiective mărețe mai ales pe plan profesional și suntem foarte dezamăgite în momentul în care acestea nu se îndeplinesc. De aceea ia fiecare zi ca pe un nou drum, o nouă șansa să te bucuri și să faci ceva în plus față de ieri. Cel mai important este să nu lași pe mâine ce poți face azi!

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*