Soluția stă în mâinile tale

 Soluția sigură pentru tine

În primul rând este important să fi sinceră cu tine și să îți dai seama de calitățile și defectele pe care le ai și în funcție de asta să îți dai seama ce fel de partener ai putea atrage în viața ta.

Acest pas o să te ajute să îți dai seama ce meriți și ce ai nevoie cu adevărat. Știu că majoritatea caută “cea mai bună variantă”, însă ar trebui să îți dai seama că cea mai bună variantă căutată de majoritatea femeilor poate pentru tine nu este valabilă.

Soluția pe care eu o văd în această direcție este să faci o lista cu nevoile tale de la o relație de cuplu, aspirațiile și gândurile tale în această direcție. Poți vizualiza și modul în care îți dorești ca partenerul tău să fie fizic și sufletește. Nu trebuie să uităm că avem puterea de a ne crea viața într-o oarecare măsură.

Al doilea pas ar fi sa iei lista defectelor tale si sa te gândești  la ce ar trebui sa renunți definitv ca sa poți atrage un partener potrivit cu care sa contruiești o relație.

Ultimul pas este să te relaxezi și atunci când apare cineva în viața ta care corespunde la tot ceea ce ți-ai propus tu de la viitorul tău partener  să te bucuri, însă nu arăta asta de la început, s-ar putea să îl sperii !

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*