Trei zodii cărora le place să flirteze

Lor le place să se joace

Sunt câteva zodii cărora le place distracția și sa experimenteze joaca. Deși de cele mai multe ori este bine să ai situația clară, insa acestora le place să țină situația incertă.

Gemenii

Gemenii iau decizii foarte greu și nu te aștepta să fie stabili pe o decizie atunci când se hotărăsc să ia una. Dacă o persoană in zodia gemeni flirtează cu tine pregătește să ai o conversatie plină de joacă, inteligentă și plină de confuzie. Până în momentul în care îți spun cert ca vor o relație serioasă cu tine nu te deschide emoțional și sufletește prea mult.

Berbec

Aceștia flirtează cu ușurință și au așteptări că oamenii pe care îi întâlnesc să trateze situația că atare. Sunt niște oameni care tratează aceasta atitudine ca o apreciere la adresa celorlalți. Când vine vorba de o relație cu acești nativi ia lucrurile ușor și nu te implica rapid .

Leu

Persoanele din zodia leu flirtează doar pentru a se amuza, pentru a-și hrănii egoul de aceea se joacă cu ceilalți cu sentimentele și intențiile lor, le place foarte mult să fie în centrul atenției. Cu toate acestea când se implică cu adevărat într-o relație te vor sufoca cu iubirea și atenția lor.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*