Încrederea în sine îți poate schimba întreaga viață !

„I feel pretty” filmul care iti poate transforma calatoria

În primul rând aș vrea să recomand acest film tuturor domnișoarelor și doamnelor. Indiferent de vârsta pe care o aveți acest film o să va pună pe gânduri și o să va facă să înțelegeți de ce atitudinea este totul.

Subiectul abordat de mine poate să trezească multe intrigi, deoarece multe dintre voi o să spună că picioarele lungi și genele perfect întoarse fac totul, dar nu e deloc așa. Nu ai nimic de câștigat dacă ai aceste calități fizice și îți lipsește încrederea în sine deoarece nu mulți vor observa asta.

Nu aș vrea să povestesc filmul pentru că nu ar mai avea același impact asupra voastră și probabil ar scădea interesul să îl vizionați, însă vreau să vorbesc despre faptul că modul în care noi ne privim, afectează și modul în care ceilalți ne privesc.

Ceea ce am învățat eu din acest film este faptul că nu frumusețea exterioară te face frumoasă, modul în care te porți cu tine te face frumoasă atât în ochii tăi cât și în ochii celorlalți. Binenteles că aici nu vorbim despre faptul că poți mânca 10 mese pe zi, poți lăsa sportul la o parte pentru totdeauna și a nu avea grijă de tine deloc în limita bunului simț.

Ceea ce te face frumoasă poate fi mersul încrezător și cu zâmbetul pe buze, ceea ce te face frumoasă poate fi o ținută obișnuită și nu foarte scumpă pe care să o porți dansând. Nu frumusețea exterioară îți garantează succesul.

În epoca de”plastic” în care trăim frumusețea nu mai înseamnă de mult timp un chip fără machiaj și un păr natural. De ce oare atâtea femei minunate sunt în depresie și lipsite de importantă ?! Să nu mă înțelegeți greșit,  sunt de acord cu operațiile estetice însă femeile care nu și le permit ce au de făcut ? Să își renege propriile forme și trăsături?! Nu, cu siguranță nu.

Soluția pe care eu o văd la toate aceste probleme ale aspectului  fizic este să găsești o modalitate simplă și eventual ieftină de a-ți aranja părul în așa fel încât să îți pui în evidența trăsăturile tale naturale. Magazine cu haine drăguțe și ieftine acum sunt peste tot, iar cel  mai important este  să te iubești așa cum ești, cu totul. Și să cauți în tine forța interioară cu care fiecare femeie am venit de a merge cu capul sus, încrezătoare în propriile calități și nu uita totuși, dacă consideri că greutatea este o problemă să faci sport atât cât poți.

Nimeni nu o să îți zâmbească dacă tu nu o faci pentru tine. Nimeni nu o să te învețe să mergi încrezătoare pe o pereche de tocuri dacă tu nu ai să încerci singură. Crede-mă pe cuvânt că nimeni nu o facă nimic pentru tine dacă nu ai să începi tu să faci ceva pentru tine.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*