Povestea lor prin ochii mei

 A fost odată ca-n povesti


Sigur vă întrebați de ce sunt așa visătoare. Ei bine, Meghan Markle și prințul Harry au reușit să îmi transmită o emoție reală prin ecranul tv-ul din camera mea. Nu știu ce au simțit cei prezenți, însă cu siguranță s-au simțit onorati să fie alături de ei. Mie mi-au transmis o bucurie de nedescris. 

 Basm, acesta este cuvântul potrivit pentru întreaga ceremonie și modul în care totul a descurs. După cum știm deja, Meghan Markle este acum prima ducesă de Sussex din istorie, iar prințul Harry este al doilea duce de Sussex din istorie, primul fiind Augustus Frederick.

Ea a renunțat la cariera de actriță și este nevoită să se supună anumitor reguli destul de stricte impuse de regina Angliei. Ceea ce este uimitor este faptul că această a venit cu multe schimbări în familia regală și admir faptul că împreună au reușit să treacă peste multe obstacole pentru a putea fi împreună.

Revenind la ceremonie, momentul cel mai încărcat de emoție pentru mine a fost discursul pe care șeful afro-american al bisericii episcopale Michael Curry l-a avut, acesta a vorbit despre iubirea fata  de Dumnezeu și față de aproapele nostru fiind urmat apoi de un alt moment plin de emoție,  un cor gospel a cântat piesa”Stand by Me”.

Mă încânta faptul că ea a dovedit unei lumi întregi că simplitatea e frumoasă. Au fost simpli, frumoși și parcă rupți dintr-o poveste. Aștept cu nerăbdare schimbările pe care Meghan Markle le va aduce la nivel mondial. După spusele prințului Harry, regretata Sa mamă prințesa Diana împreună cu Meghan ar fi fost foarte bune prietene. Un nou început pentru familia regală.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*