Top 5 comedii romantice din ultimii ani

 Mulți ar spune că dragostea și comedia
„locuiesc „pe aceiași stradă

500 Days of Summer (2009)

Doi tineri cu viziuni complet diferite în dragoste, ajung să trăiască o poveste de iubire care o să te facă să râzi și să crezi în iubire din nou. Summer nu crede în iubire , iar Tom un romantic incurabil ajunge să o convingă pe aceasta că există conceptul de dragoste scrisă în stele.

The Holiday ( 2006)

Cameron Diaz și Kate Winslet interpretează rolurile a două femei care fac schimb de case pe perioada vacanței de iarnă. Această schimbare se dovedește a fi benefică mai ales pe plan sentimental pentru amândouă. E genul de film față de care nu te plictisești să îl revezi.

The Proposal(2009)

Sandră Bullock și Ryan Reynolds fac o echipă de excepție în acest film. După mulți ani în care aceasta își chinuie asistentul este nevoită să îi ceară să se căsătorească cu ea, deoarece urma să fie mutată din New York cu munca. Acesta acceptă să îi facă jocul cu niște condiții care o să îi dea multe bătăi de cap.

Friends with Benefits (2011)

Unul dintre preferatele noastre cu siguranță! Tipica situația a doi prieteni buni dezamăgiți în dragoste care își propun să nu se implice emoțional . Răspunsul îl vei află urmărind această comedie delicioasă cu Milla Kunis și Justin Timberlake.

When in Rome(2010)

La fel cum legenda spune că dorința pe care o să o pui atunci când arunci moneda în celebra fantană arteziană Fontana di Trevi această se îndeplinește. La fel este și mesajul acestei comedii unde actriță Kristen Bell joacă rolul unei femei care nu mai credea în dragostea adevărată, reușind să o găsească tocmai când renunțase să o mai caute.

 

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*