3 Motive pentru care te simți foarte bine când iubești

 Unde e dragoste este și bunătate

Sunt total de acord cu ideea că dragostea ne face mai buni, mai răbdători și mai atenți cu ce se întâmplă în jurul nostru. Viața noastră prinde culoare și privim lucrurile dintr-o perspectivă mult mai fericită.

 1. Ai mai multă încredere în tine atunci când iubesti

Datorită faptului că persoana iubită îți oferă complimente și te face să te simți mai bine în pielea ta îți reduce presiunea  în a te schimba și îți oferă libertatea de a avea o atitudine naturală. În cazul în care nu te afli într-o relație acum,  să constientizezi  faptul că trebuie tot timpul să pășești cu încredere pentru că nu știi niciodată cu cine te întâlnești.

2. Organismul este plin de energie

În momentul în care interacționezi cu persoana iubită un val de energie îți încarcă tot corpul. Cu toții știm că dopamină și serotonină sunt necesare pentru a avea o stare de bine și curaj. De aceea ai să observi ce bine ai să te simți și planurile de viitor îți vor surâde. O alternativă în cazul în care nu te afli într-o relație acum este să faci sport, acesta conferă o stare de încredere în sine.

3. Ai mai mult grijă de tine

Când îți place de cineva ai mai multă grijă de felul în care arăți, încerci să ții cont de gusturile celuilalt și să îi faci pe plac în toate. Această pregătire îți va da mult entuziasm știind că cineva urmează să te admire.

 

 

 

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*