Simptome ale consumului de zahar

 Cum ne dăm seama când consumăm zahăr în exces

1 . Schimbări de stare

Dulciurile te fac să îți pierzi echilibrul deoarece zahărul aduce stări de anxietate și furie. Încearcă să îți echilibrezi alimentația și să consumi mai mult proteine, deoarece zahărul absoarbe rapid tot ce este nutritiv pentru corp.

2. Dureri de cap

Durerile de cap sunt cauzate de dezhidratare în primul rând și dacă consumăm zahăr în exces se va crea hipoglicemie ceea ce îți va aduce dureri multiple de cap.

3. Dereglari hormonale

Una din cele mai mari probleme este la nivel hormonal, mai ales la femeile ce au sindromul ovarelor polichistice. Acestea cu atât mai mult ar trebui să reducă consumul consumului de zahăr.

4. Imposibilitatea de  a slabii

Chiar dacă mănânci sănătos și faci sport totuși vezi că nu ai rezultate. Asta arată că datorită excesului de glucide organismul nu arde grăsimile.

Putem enumera multe alte motive cum ar fi : tensiunea arterială, epuizare totală sau acneea, ideal ar fi să consumăm doar un produs dulce zilnic și în restul zilei fructe deoarece și acelea conțin fructoză. Conștientizarea cea mai importantă în această direcție este că acest produs este otravă pentru corp.

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*