3 Factori care consolideaza un cuplu

 Cuvinte care susțin o relatie

Cu toți ne dorim în relația de cuplu să primim cuvinte de încurajare, complimente și să vedem că partenerul ne susține permanent în tot ceea ce facem. De aceea o să expun 3 factori importanți pentru o relație armonioasă pe care toți ne-o dorim.

1. „Am grijă de mine indiferent că tu mă vei  iubi oricum.”

În momentul în care ne instalăm într-o relație avem tendința să nu mai avem grijă de noi la fel de mult ca în momentele în care căutăm să avem o relație. De aceea surprindeți-vă mereu cu un nou parfum, o lenjerie sexy sau de ce nu, un nou look.

2.” Mereu iti voi respecta familia.”

Nu intodeauna întâlnim situația ideală de a fi compatibili cu familia persoanei iubite de aceea e necesar să faceți efortul în aceste situații,să înțelegeți și să apelați la maturitatea pe care o dețineți, mai ales dacă aceștia sunt de vârstă mai înaintată. Oricum ar fi situația, păstrați-vă mereu calmi de dragul persoanei iubite.

3. ” Voi incerca mereu sa te ajut cu treburile casnice .”

Este neplăcut să speli vasele sau să dai cu aspiratorul însă ambii parteneri trebuie să muncească în această direcție ca liniștea din casă să fie permanentă și să știți că de multe ori aceste momente pot fi tratate ca pe o joacă în doi.

 

 

 

 

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*