Totul despre Gemeni

Libertatea este numai a lor…

Fiind sărbătoriții lunii am ales să scriu despre ei mai multe aspecte. Anul acesta pentru gemeni a venit cu schimbări majore, aceștia au fost mesageri pentru cei ce îi înconjoară până în momentul prezent și din a două jumătate a anului îi așteaptă mai multă responsabilitate în ceea ce spun și vor să transmită in  jurul lor.

Este un an în care activitățile o să le contureze următorul deceniu și e necesar să fie atenți la alegerile pe care le fac. Au nevoie de timp în singurătate, relaxare și liniște pentru a se acomoda cu transformările acestui an.

Câteva aspecte importante despre ei :

Dacă întâlnești o persoană în această zodie trebuie să îți fie clar că dorința de independență este una dintre cele mai importante.

În momentul în care se implică într-o relație e necesar să lași lucrurile să curgă natural deoarece le place joaca și distracția în cuplu, în niciun caz nu o să își asume foarte rapid lucrurile.

Le place să fie responsabili de propria fericire și caută mereu să fie liberi.

Nu sunt cei mai stabili și fideli din zodiac, însă dacă găsesc persoana potrivită iubesc dăruit și sunt prezenți cu adevărat în acea relație.

Revenind la anul 2018 este un an plin de muncă pentru acești nativi ai zodiacului, multe transformări pe plan profesional și spiritual.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*