Când situația este critică, poți aplica această soluție

 Această soluție ar putea să funcționeze pentru tine

Cu toții avem nemulțumiri în relația de cuplu mai devreme sau mai târziu. De foarte multe ori am fost întrebată ce soluție ar putea fi găsită în ultima instanță. O alternativă pe care eu am găsit-o în momentul în care relația ta a ajuns într-un punct critic este :

În primul rând să privești lucrurile cu calm și să nu iei vreo decizie în momente instabile din punct de vedere emoțional. Societatea ne-a învățat într-un mod total greșit un anumit tipar al frumuseții și datorită acestui lucru suntem împinși să respingem persoana iubită atunci când iese din acest tipar format de societate.

Sfatul meu în această direcție este să faci o listă în care să scrii calitățile cât și defectele persoanei iubite și să conștientizezi cu adevărat ce om ai lângă tine, trecând de anumite defecte pe care le vezi fizic vorbind. Să pui în balanță dacă ceea ce îți dorești tu nu este ceva superficial și trecător. Să nu uităm că frumusețea fizică este trecătoare și nu cu aceasta rămânem.

În al doilea rând să porți o discuție cu persoana iubită în care să îți expui dorințele și ceea ce îți dorești mai departe de la relația voastră. Un aspect important în această direcție este să nu ceri ceea ce tu nu oferi la rândul tău. Dacă îți dorești ca partenerul/a să transforme ceva e necesar să îl susții și să îi acorzi timp pentru asta.

Sper că ceea ce ți-am expus o să te ajute și o să îți salveze relația de cuplu, iar dacă nu te afli într-o relație să iei aceste informații ca pe un reper pentru viitor.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*