Evenimentele acestui weekend

 Cum te poți distra și deconecta în acest weekend

Dacă te gândești să rămâi în București în acest weekend, sunt o mulțime de evenimente la care poți să participi.

Vineri, 8 Iunie

De la ora 19:00 cafeneaua Godot te invită la o piesă de teatru.”Declick” este o poveste de dragoste dintre doi necunoscuți care ajung după o noapte petrecută împreună să realizeze că și-ar dorii să continue însă le e teamă să recunoască.

De la ora 21:00 la Berăria Germană va fi un concert susținut de Gipsy Casual. Aceștia vin pentru prima dată în această locație și promit o seară dansantă și plină de energie.

Dacă îți dorest o seară altfel, Hard Rock Cafe te invită la o seară în care vei simții că Bon Jovi cântă prin ei, o trupă italiană „New Jersey” pregătesc o atmosferă incendiara de la ora 22:30.

Sambata, 9 Iunie

Dacă dorești o sâmbătă relaxantă la un centru spa, binenteles că Therme este locul cel mai potrivit pentru această zi. Un loc potrivit atât pentru relaxare cât și pentru distracție, echipa lor mereu pregătesc suprize și tot felul de activități.

De la ora 11:00 în Parcul Izvor este Natura Fest 2018, vor fi concerte și binenteles ateliere creative de reciclare, acest eveniment vrea să ne învețe cât de important este să protejăm mediul înconjurător.

Ceainăria ARTea te așteaptă de la ora 20:00 cu un stand up comedy de excepție, intrarea la eveniment se face pe bază de donație, iar rezervările se pot face la numărul 0773303113.

Duminica, 10 Iunie

Duminică poți merge la Divertiland împreună cu toată familia. Este un loc perfect pentru bronz și distracție chiar dacă nu mai ești un copil. Parcul advatic este deschis între orele 10:00 și 20:00.

De la oră 20:00 la Teatrul Național Ion Luca Caragiale, va fi piesa”Nebun din Dragoste”. O poveste despre iubiri vinovate și ascunse.

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*