Alimente pe care toți nutriționiștii le consumă

 Ei le consumă mereu pentru a se menține în formă

Am pregătit o listă cu alimente perfecte pentru vară prin care să ne menținem într-o formă spectaculoasă așa cum cu toții ne dorim. Probabil că nu e nevoie să amintesc ce efect au asupra corpului nostru dulciurile, prajelile și pâinea albă.

 Semintele de chia

Sunt bogate în proteine, fibre și grăsimi benefice pentru corpul nostru. Pot fi consumate cu iaurt, în Smoothie-uri sau în budinci. Consumați-le cât mai des deoarece dau senzația de sațietate foarte ușor.

Kiwi

Acest fruct minune cum îl numesc nutriționiștii, are în componența potasiu ca o banană și de trei ori mai multă vitamina C decât o portocală.  Este bogat în fibre, antioxidanți, vitamine și minerale. Este hidratant și are la fel de multe fibre ca o cană de fulgi de ovăz.

Salatele

Salata este bogata in vitaminele B2, B3, B6, C, E, K, calciu, magneziu, cupru , fier, potasiu si antioxidanti. Ideal ar fi sa consumi la fiecare masa cateva frunze.

 Brânza de vacă

Brânza de vacă este bogată în proteine și are 100 de calorii per porție. Este un aliment iubit de toți cei care fac sport deoarece menține masa musculară datorită nivelului mare de proteine. O poți consuma în salate sau dulce în Smoothie-uri.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*