Brad Pitt și Angelina Julie continua scandalul în privința pensiei alimentare

Reprezentații lui Brad Pitt au răspuns acuzațiilor aduse de Angelina

Angelina Jolie a depus la Curtea Suprema din L.A. o cerere în care îl acuza pe Brad Pitt că nu plătește pensia alimentata celor șase copii, însă avocații actorului susțin că acesta a plătit peste un milion de dolari pentru cheltuielile copiilor.

De asemenea, Angelina îi cere lui Brad să plătească 50% din cheltuielile copiilor. Pensia alimentară nu este opțională în California, iar avocata Angelinei susține că “ un tată ar plătii pentru aceste cheltuieli din proprie inițiativă, fără sa fie nevoie de o cerere la tribunal”.

În Septembrie 2016, Angelina împreună cu copii s-au mutat din casa familiei unde Brad a ales să rămână și i-a împrumutat acesteia o suma mare de bani, în loc sa contribuie la cheltuielile noii case unde copii cu Angelina se mutaseră. Angelina își va plătii aceasta datorie pe care el susține ca i-a dat sub forma unei pensii alimentare pentru copii, deoarece un împrumut nu poate fi o pensie alimentară, de aceea este și derutantă toate această situație.

Avocatii actorului susțin că cererea depusă de către Angelina omite informații importante. Este o situație destul de încâlcită care necesita soluționare pentru ca este vorba de cei șase copii la mijloc.

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*