3 Motive să fii singur/ă decât lângă persoana nepotrivită

Frica de singurătate este motivul nr. 1 al relațiilor nefericite

Dacă timpul nu te presează pentru a începe o nouă relație, îți voi derula o lista de motive care să te ajute să te gândești de două ori înainte de a alege partenerul nepotrivit.
1. Ești liber/ă să faci ce vrei, când vrei

Cel mai important este să iei deciziile care să îți aducă liniște și să îți fie bine. Dacă nu ești in situația de a intra imediat intr-o relație din pricina unor circumstanțe, lasă-ți timp de gândire pentru a găsii ceea ce îți dorești cu adevărat. Revenind la ceea ce am spus mai sus, in tot acest timp ai libertatea de a face tot ce îți dorești fără a explica nimănui nimic.

2. Este mult mai bine singur/ă decât intr-o relație  nepotrivită

Ideea de a începe o relație din simplul motiv că  te sperie singuratatea este întodeauna o idee proastă. Într-adevăr este nevoie de mult curaj pentru a înfrunta provocările vieții în singurătate, însă mai bine așa decât lângă persoana nepotrivită!

3. Te simți bine in pielea ta și consideri ca e de ajuns

Mass-media si social media au adus idei nesănătoase despre o viață fericită în ceea ce privesc relațiile. Tot ceea ce ni se expune în cărți, filme, instagram, Facebook este de a avea nevoie de o persoană pentru a te simți “complet”. Aceste idei sunt distructive pentru psihicul nostru. Părerea mea este ca nu ai nevoie de altcineva pentru a avea sentimentul de acceptare. Iubește-te și ai grijă de tine în primul rând și va venii cineva la momentul potrivit!

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*