Lor le este teamă să spună „te iubesc”

 Unii dintre noi ne grăbim să le spunem, iar alții se tem să o facă

1. Gemeni

Gemenii nu sunt cei mai dornici când vine vorba de angajamentele emoționale. Sunt deschiși în mod natural la experiențele noi. Însă asta nu înseamnă că nu își doresc o relație de lungă durată, din contră își doresc să se implice într-o relație care să le țină interesul treaz și să nu devină monotonă. Dacă vei ajunge să cucerești o persoană în această zodie, vei vedea că relația va fi una pasionala și palpitantă.

2. Capricorn

Capricornii au un principiu foarte sănătos de viață. Acesta fiind faptul că aceștia își aleg partenerul cu foarte mare grijă, parcurg toți pașii pentru a afla dacă partenerul este potrivit și pot avea o relație de lungă durată și solidă. Pleacă la primul semnal de alarmă, ceea ce pentru ei poate fi foarte bine și destul de greu pentru cei ce îi vor alături. De asemenea nu vor investi timp și energie, dacă nu consideră că își poate petrece viitorul alături de tine.

3. Varsator

Pentru acești nativi ai zodiacului, nevoia e independență este mai mare decât nevoia de o relație emoțională. Dacă găsesc partenerul potrivit se implică cu totul, însă le este necesar mult timp pentru a-și da seama de acest lucru. Nu se aventurează în cuvinte și promisiuni decât în momentul în care își dau seama că relația funcționează sănătos.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*