3 Sfaturi cheie în relațiile tale de prietenie

 Cheia este la tine intodeauna fără excepție

1. Învață să spui „Nu”

Poate fi extrem de dificil să refuzi un prieten, însă de foarte multe ori e necesar să o faci fie că îi place fie că nu. Întâlnim adesea momente în care nu putem participa la un eveniment sau se suprapun două lucruri de făcut, sau nu simți să faci ceva, să spui ceva, e absolut normal, e omenesc. Învață să accepți asta și să nu te explici prea mult. Cine ține cu adevărat la tine, te va înțelege și susține fără să se creeze vreo discuție.

 2. Învață să nu deranjezi

Indiferent că vă leagă o prietenie de mulți ani sau de puțin timp, învață să nu deranjezi. Poți avea prieteni căsătoriți sau în relații serioase sau prieteni singuri, oricum ar fi situația, învață să nu insiști, să oferi spațiu celor din viața ta și să te porți respectuos intodeauna. Cu atât mai mult dacă va leagă o prietenie de mulți ani, vei cunoaște nevoile și limitele celuilalt.

 3. Învață să ceri

Sunt momente când treci prin stări proaste sau alte momente când nu ai bani și îți e rușine să ceri. Învață să ceri oamenilor din jurul tău ceea ce ai nevoie, timp, susținere, spațiu chiar si bani. Prietenii tăi nu pot știi de ce ai nevoie dacă nu ceri, nu comunici. Dacă vrei să te integrezi în lumea în care trăim, învață să spui ceea ce ai de spus intodeauna la timp.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*