Cateva moduri prin care iti distrugi relatia singura

Treci peste aceste lucruri dacă vrei ca relația să funcționeze

Suntem impulsive, avem multe pretenții și așteptări și lista poate continua. Câteva sfaturi prin care să nu îți distrugi relația singură:

1. Iei lucrurile personal

E necesar să fii dispusă să asculți și să înțelegi nevoile partenerului de cuplu. Dacă vei lua lucrurile personal și vei lăsa să fi rănită în orgoliu atunci vei creea o situație de risc deoarece comunicarea va fi afectată.

2. Preferi să ai dreptate decât să fii îndrăgostită

Cearta nu este niciodată o soluție. Chiar dacă pe moment te simți nedreptățită, acorda-i partenerului tău eticheta de nevinovat în momentele în care se așteaptă cel mai puțin ca pe viitor să te aprecieze și să facă un efort să procedeze cum e corect față de tine.

3. Ai așteptări ca partenerul tău să procedeze și să gândească ca tine

Acest aspect creează cel mai mult certurile în cuplu. Fiecare avem credințele, asteptările, valorile și obiceiurile noastre. Este important să îi oferi partenerului tău libertatea de a avea propriile opinii fără să îl manipulezi sau să i le schimbi.

4. Te concentrezi pe partea goală a paharului decât pe cea plină din relație

Dacă vrei să păstrezi relația vie și dinamică, va trebui să lași deoparte momentele când el uită ceva ce l-ai rugat să facă și să te focusezi pe faptul că te iubește și ocazional mai poate uita pentru că este omenește să uiți.

 

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*