4 obiceiuri ce îți afectează tenul

Aceste obiceiuri sunt nocive pentru tenul tău

Acorzi suficient timp somnului, te demachiezi inainte de culcare? Chiar dacă te surprinde aceste lucruri influentează în mod direct frumusețea tenului tău.

1. Nu te demachiezi înainte de somn

După o petrecere sau o zi lungă la muncă cu siguranță nu ai niciun chef să te demachiezi. Dar gândește-te cum va arăta tenul tău a doua zi de dimineață, iritat, rimelul întins și roșeață. Te sfătuiesc să ții pe noptiera ta șervețele demachiante, nu va mai exista nicio scuză să sari peste curățarea tenului.

2. Nu dormi suficient

Somnul de frumusețe nu este un mit. Ideal ar fi să dormi 7-8 ore pe noapte, deoarece lipsa somnului va face ca sistemul imunitar să fie slăbit și organismul va produce mai mult cortizol, hormonul stresului. Acesta în timp îți afectează nivelul de colagen, făcând ca pielea ta să își piardă din elasticitate.

3. Folosești prea multe produse de make-up

Un aspect extrem de important pentru tenul tău este să îl lași să respire. Mai ales acum vara , încearcă să te limitezi la 3 produse. Crema de protectie și hidratare, rimel și un ruj sau gloss.

4. Nu folosești produse cu protectie UV

Ne place tuturor sa fim bronzate, însă nu ne gândim deloc la riscurile la care ne expunem fără să folosim cremă de protecție. Așa cum nu uităm să respiram zilnic, la fel nu trebuie să uităm să folosim crema cu protecție solară !

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*