Ed sheeran s-a căsătorit în secret cu logodnica lui

O veste total neașteptată pe care Ed Sheeran a dezvăluit-o într-un interviu recent

Într-un interviu recent pentru Scott Evans de la Access Hollywood, Ed Sheeran a fost întrebat despre planurile sale legate de căsătorie. Surprinzător pentru noi este că acesta a arătat mâna stângă unde deja se afla verigheta.

Binențeles că fanii încearcă să afle când a avut loc evenimentul deoarece programul lui de concerte a fost destul de încărcat în ultimul an.

Scott Evans l-a întrebat cum a reușit să țină secretă ceremonia, iar răspunsul lui a fost: “ Nu fac nimic prea public oricum”. Acesta a continuat să îl felicite, Ed mulțumindu-i pentru felicitările primite.

Ed Sheeran împreună cu Cherry Seaborn s-au logodit la sfârșitul anului 2017, dar au făcut public acest eveniment abia în luna Ianuarie 2018. Se pare că suntem obișnuiți cu acest mod de a afla lucrurile din partea lui Ed.

Ed și Cherry s-au cunoscut în perioada adolescenței și după o relație de moment, Ed a renunțat la școală urmându-și visul de a face o carieră în muzică.

Cei doi s-au reîntâlnit în anul 2015 și sunt împreună încă de pe atunci. Cherry împreună cu Ed au luat o pauză de la muncă călătorind prin toate lumea împreună, în acest fel reușind să se cunoacă și să creeze o legătură puternică.

 

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*