Karmen și regizorul Bogdan Daragiu s-au despărțit !

Cei doi erau de nedespărțit, vestea aceasta a venit total neașteptat !

Karmen și iubitul ei au pus punct relatiei lor după mai bine de 2 ani. Vestea s-a aflat din anturajul prietenilor lor, după ce aceștia au șters fotografiile pe care le aveau împreună pe conturile de socializare.

Artista susținea că se vede măritată și cu copii alături de talentatul regizor, se pare că pentru moment acest vis s-a destrămat. Aceștia au fost plecați intr-o vacanță de vis în Monaco și la câteva zile după pozele de pe instagram au dispărut.

Acum două zile, Karmen a postat o fotografie în care a confirmat despărțirea de iubitul său : “ Cu doi ani în urmă am început o frumoasă relație cu Bogdan, însă azi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comuna și am vrut să aflați de la mine personal. Multumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost doi ani plini  de bucurii și momente frumoase. De azi incepem un capitol nou.”- a declarat artista

Nu ne este cunoscut motivul despărțirii lor, însă cu siguranță va fi cunoscut curând. Am putea spune că diferența de 8 ani dintre cei doi să îi fi adus la acest punct. Vom vedea ce se întâmplă mai departe atât pentru Karmen cât și pentru Daragiu.

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*