Beyonce a postat un mesaj emoționant și multe fotografii, cu ocazia zilei de naștere

La doua zile după aniversarea de 37 de ani, vedeta a postat un mesaj emoționant pentru toți fanii săi

Beyonce a împărtășit cu fanii săi emoțiile și trăirile sale din momentul prezent printr-un mesaj postat pe contul său de instagram si site-ul oficial.

,,La 36, am devenit o nouă mamă a trei copii. Am hrănit la sân gemeni ( Rumi Carter și Șir Carter). Mi-am reînnoit jurămintele cu soțul meu( după o căsnicie de 10 ani). M-am întors pe scenă, la Coachella, după ce am născut. Apou, împreună cu soțul meu, am înregistrat un album, ‘ Everything is Love’. Am fost în turneu împreună cu familia noastră prin toată lumea și ne-a plăcut la nebunie. Acest an a fost  fenomenal pentru mine. Îi multumesc lui Dumnezeu pentru toate persoanele din viața mea. Vă multumesc pentru toată pozitivitatea și frumoasele urări.  Caut în continuare să învăț din trecutul meu, să trăiesc momentul prezent și să mă dedic viitorului. Vă iubesc, B.”

Un mesaj care îți face pielea de găină și te lasă să vezi dincolo de Beyonce cea de pe scenă, îți permite să o descoperi pe “femeia” Beyonce de acasă.

Artista are un mesaj la fel de recunoscător pe care ni l-a transmis într-un articol al revistei Vogue, spunând ,, sunt foarte recunoscătoare în acest moment. Mă accept așa cum sunt, Voi continua să-mi explorez fiecare inch al sufletului. Îmi doresc să învăț mai mult , să-i învăț și pe ceilalți și să-mi trăiesc viața la maximum. Am muncit foarte mult ca să ajung într-un punct care îmi permite să aleg să fiu înconjurată de ceea ce ma inspiră și ma împlinește.”

Beyonce și Jay-Z își vor încheia turneul On the Run II pe 4 Octombrie, la CenturyLink Field în Seattle.

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*