4 Lucruri pe care un bărbat le va face doar pentru femeia pe care o iubește

Alesul nu este cel pe care îl iubești tu neapărat, de cele mai multe ori alesul e cel care te alege înainte să-l fi ales tu pe el

Toate ne dorim să ne găsim alesul, doar că intr-o viață atât de haotică nu este atât de ușor să descoperim persoana de lângă noi și să îi spunem că vom fi mereu acolo pentru ei. Am pregătit o listă cu ce ar face un bărbat pentru tine dacă te iubește cu adevărat.

1. Nu-i este frică să îți arate latura lui vulnerabilă

În cele mai multe cazuri bărbații nu-și arată sentimentele și sunt acele persoane invincibile, puternice, care nu se plâng niciodată. Cu toate acestea, un bărbat care te iubește își va arăta și acea latură sensibilă. Dacă partenerul tău o face e un motiv bun să păstrezi relația cu el!

2. Te vede frumoasă zilnic

Standardele de frumusețe sunt cu totul diferite in zilele noastre și femeile se machiază in mod exagerat pentru a-și ascunde orice imperfecțiune. Un bărbat care te iubește te va vedea frumoasă în fiecare secunda și zi, chiar dacă ai părul nearanjat sau cearcăne, el va fi acolo să îți spună că ești minunată așa cum ești.

3. Este atent cu lucrurile de care îți pasă

Un lucru ce poate la prima vedere nu pare important, însă în timp o să simți cât de mult cântărește faptul că el este atent la activitățile și prioritățile tale. Vei realiza cât de mult te iubește dacă se va folosi de micile lucruri care îți plac pentru a-ți face ziua mai bună.

4. Luptă pentru tine

Intr-o relație pot apărea multe obstacole, important este să treceți cu bine de ele. Dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine, va lupta pentru relația voastră știind că merită să facă asta. Consider că este un punct extrem de important ca partenerul să lupte și să nu renunțe la prima “ploaie”.

Sper ca aceste rânduri să îți deschidă ochii și să te facă să alegi cu mai multă înțelepciune următorul partener, iar dacă te afli intr-o relație să te ajute să îți dai seama dacă ai lângă tine partenerul potrivit !

 

Fii primul care comenteaza

Lasa un raspuns la acest articol

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.


*